Εταιρείες

Interamerican

Η INTERAMERICAN ανήκει στον όμιλο ACHMEA, μέτοχοι του οποίου είναι η ACHMEA, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας και η Rabobank μια από τις ασφαλέστερες τράπεζες στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1969 και για 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Κατάφερε το όνομα της να είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας. Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, ζωής, υγείας, προστασίας, περιουσίας, υπηρεσίες βοηθείας και στην παροχή υπηρεσιών υγείας. Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες όπως τα προγράμματα υγείας MEDISYSTEM και το σύστημα επένδυσης CAPITAL. Είναι η μοναδική ασφαλιστική η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς υγείας (Αθηναϊκή MEDICLINIC, MEDIFIRST πολυιατρείο) και βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα, κλπ.). Η εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωσιμότητας τα τελευταία χρόνια.

Eurolife ERB

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων. Είναι ο 3ος ασφαλιστικός όμιλος σε παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά (2012)

  • με ισχυρή κερδοφορία επί σειρά ετών
  • με πάνω από 400.000 πελάτες
  • με πάνω από 65.670 περιπτώσεις πελατών που αποζημιώθηκαν για προγράμματα ζωής, περίθαλψης και γενικών ασφαλίσεων τα τελευταία 6 χρόνια

Generali

Η Generali εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1886 με την ίδρυση πρακτορείου. Το 1986 συστήνεται η Generali Life η οποία δραστηριοποιείται σε προϊόντα ζωής και υγείας στην αγορά των ατομικών και ομαδικών ασφαλίσεων. Το 1991 ιδρύεται η Generali Hellas, η οποία συνεχίζει τις δραστηριότητες του ομίλου στις γενικές ασφαλίσεις. Το 2010 ενοποιούνται οι εργασίες των δύο εταιριών υπό την επωνυμία Generali Hellas ΑΑΕ. Αποτελεί μια παγκόσμια ασφαλιστική δύναμη με οικονομική ευρωστία και αναπτυξιακή πορεία, η οποία διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων.

MetLife

Παγκόσμιος ηγέτης στις ασφάλειες Ζωής και στις Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού. Διαθέτοντας περισσότερα από 145 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρίες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1964 ως πρώην Alico, και είναι η εταιρία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών ασφαλιστικών προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Interasco

Η Interasco λειτουργεί στην Ελλάδα ως θυγατρική του ομίλου Havel Insurance Investments and Financial Services, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός όμιλος του Ισραήλ. Με επενδεδυμένα κεφάλαια 22 δις ευρώ, αποτελεί μία οικονομική δύναμη, η οποία στηρίζει την Interasco με τεχνογνωσία και εμπειρία για την ανάπτυξη της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

AIG

Η AIG κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, με παρουσία σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η οικονομική ευρωστία, η τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση των κινδύνων και των αποζημιώσεων, αποτελούν σιγουριά, για ιδιώτες και επιχειρήσεις στην ασφάλεια των περιουσιών τους.

Prime Insurance

Η PRIME INSURANCE είναι απόρροια της συγχώνευσης του 2011 της DEMCO INSURANCE με την PRIME INSURANCE (πρώην INTERLIFE) στην Κύπρο. Η PRIME INSURANCE επιδιώκει να προσφέρει στην ελληνική αγορά υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες βάζοντας πάντα στο κέντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές, σύγχρονες ανάγκες του. Πρωτοπορεί, καινοτομεί και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, αλλά πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο όραμά της και όραμα του ιδρυτή και κύριου μετόχου της κ. Δημήτρη Κοντομηνά: «να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή εμπιστοσύνης μεταξύ Ασφαλιστικών Εταιριών, Ασφαλιστών και Ασφαλισμένων και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτήν, κάνοντας το όνομά μας συνώνυμο της ασφάλειας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας.»

DAS

Η DAS Hellas Α.Ε., δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για πάνω από 40 χρόνια και αναγνωρίζεται ως η κορυφαία Εξειδικευμένη Ασφαλιστική Εταιρία Νομικής Προστασίας. Θυγατρική της D.A.S Deutscher Automobil Schutz η οποία είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός παροχής Νομικής Προστασίας και μέλη του γερμανικού ασφαλιστικού ομίλου ERGO, θυγατρική της μεγαλύτερης αντασφαλιστικής εταιρίας στον κόσμο Munich RE. Στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί έως σήμερα πάνω από 240.000 συμβόλαια, που αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και απόδειξη για την εξειδικευμένη επαγγελματική αντιμετώπιση της Νομικής Προστασίας.