Καριέρα

Σύμβουλος Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Η επιτυχία είναι θέμα απόφασης και σωστών επιλογών

Η ιδιωτική ασφάλιση αποκτά θεσμικό χαρακτήρα και συμμετέχει ενεργά πλέον στην κάλυψη των αναγκών για ασφάλιση συμπληρώνοντας την κοινωνική. Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, έχει ίσως την καλύτερη επαγγελματική προοπτική εξέλιξης συνοδευμένη από υψηλό εισόδημα.

Η Life Solutions επικεντρωμένη στην ποιοτική ανάπτυξη των εργασιών της, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση, coaching και υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Πιστή στις αξίες της ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με ικανούς ανθρώπους που έχουν και εκείνοι υψηλά standards ποιότητας και επαγγελματισμού και να τους προσφέρει

  • Σίγουρη επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και καταξίωση.
  • Συνεχή εκπαίδευση στα πρότυπα του Financial Planning Association.
  • Ακολουθούνται συγκεκριμένες Διαδικασίες και Εργαλεία επιτυχίας.
  • Την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών, οικονομικού σχεδιασμού και αξιόπιστων συμβουλών, από ένα ευρύ πεδίο χρηματοοικονομικών προτάσεων, αξιοποιώντας την γνώση και το κύρος του επαγγελματία.
  • Όλοι οι άνθρωποι της Life Solutions σαν μια δυναμική Ομάδα υπηρετούν το Όραμα της επιχείρησης, σύμφωνα με τις Αξίες της, που διαμορφώνουν την Στρατηγική της.

 

Το επαγγελματικό αντικείμενο του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου είναι η διερεύνηση των αναγκών του υποψήφιου πελάτη και η μελέτη της λύσης που θα εκπονήσει. Επιδίωξη του Συμβούλου είναι να εξελιχθεί στον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του πελάτη.

Με κέντρο τον ικανοποιημένο πελάτη και πρωταγωνιστή ανάπτυξης τον επαγγελματία Σύμβουλο, δημιουργούμε αξία και προσφέρουμε χαμόγελο σιγουριάς σε πελάτες και συνεργάτες. Για να διαπιστώσετε αν θέλετε και μπορείτε να είστε μέλος της οικογένειας των Συμβούλων της Life Solutions, ελάτε να γνωριστούμε.

Παρακαλούμε, στείλτε το βιογραφικό σας στο info@life-solutions.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος