ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πελάτες μας!
Σε συνεργασία με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

 

Οι παροχές ισχύουν και για όλα τα μέλη οικογενειών (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με την επίδειξη της Οικογενειακής Κάρτας Προνομίων του Ομίλου Ευρωκλινικής.

 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 • Δωρεάν απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Γενικό Χειρουργό) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό).
 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 500€ για ενήλικες και 300€ για παιδιά έως 14 ετών ανά περιστατικό, για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα, και προνομιακό τιμοκατάλογο βασισμένο σε τιμές ΕΟΠΥΥ, σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.
 • Προνομιακή τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
 • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων και έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής.

*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, ιατρικές επεμβατικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις

 • Δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών, κατόπιν ραντεβού, με κλήση στο τηλέφωνο 213 0178 530, για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρού, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού.
 • Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού, με κλήση στο τηλέφωνο 213 0178 530, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμίατρου, έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€.

 

Διαγνωστικές Εξετάσεις

 • Ειδικός Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων.
 • Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up).

 

ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Με χρήση ιδιωτικής ασφάλισης

 • Κάλυψη της συμμετοχής του ασφαλισμένου, ανάλογα με το ασφαλιστικό πρόγραμμα, με ανώτατο ποσό έως 20% του συνολικού κόστους νοσηλείας μετά τη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ. Η κάλυψη συμπεριλαμβάνει και τις αμοιβές γιατρών τόσο σε περίπτωση επείγουσας νοσηλείας όσο και σε προγραμματισμένη νοσηλεία κατόπιν απαραίτητης συνεννόησης με την Κλινική.

 

Χωρίς χρήση ιδιωτικής ασφάλισης

 • Έκπτωση έως 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην Ευρωκλινική Παίδων (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα, υλικά και αμοιβές ιατρών).

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις

 • Απεριόριστες Προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού (μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής, με κλήση στο τηλέφωνο 213 0178 530, στην προνομιακή τιμή των 20€.

 

Διαγνωστικές Εξετάσεις

 • Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.

 

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΣ

Τα προνόμιά σας ξεκινούν από την είσοδό σας στην Ευρωκλινική Αθηνών, στο Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Ε.Ν.Α.). Εκεί θα σας υποδεχτεί ο Προσωπικός σας Οδηγός, ο οποίος θα είναι δίπλα σας από τη στιγμή που θα προγραμματιστεί το ραντεβού σας μέχρι την ώρα που θα λάβετε το εξιτήριό σας.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό – συντονιστικό κέντρο στο 213 0178 530, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.