Προστασία Οικογένειας

Πρωταρχικός στόχος στη ζωή ενός ανθρώπου, από τη στιγμή που αποκτά οικογένεια, είναι η δημιουργία μιας ομπρέλας προστασίας όπου εξασφαλίζει μία αξιοπρεπή και υψηλού επιπέδου ζωή στην οικογένεια του. Το δυσάρεστο γεγονός ενός πρόωρου θανάτου πολλές φορές κάνει την ανάγκη αυτή επιτακτική. Η Ασφάλιση Ζωής δίνει τη δυνατότητα διατήρησης της ίδιας ποιότητας ζωής και την κάλυψη άμεσων αναγκών ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξει ριζικά ο τρόπος διαβίωσης της οικογενείας. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζει:

 • Τρέχοντα έξοδα διαβίωσης
 • Αποπληρωμή στεγαστικών δανείων
 • Πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια
 • Πληρωμή φόρων κληρονομιάς
 • Υποχρεώσεις προς τρίτους
 • Χρηματοδότηση μελλοντικών σπουδών για τα παιδιά

 

Η εξασφάλιση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου ζωής, η δυνατότητα ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις καθώς και η δυνατότητα εκπλήρωσης των ονείρων είναι δικαίωμα όλων.

Το εισόδημα που μπαίνει κάθε μήνα, στην οικογένεια, είναι καθοριστικής σημασίας για την καθημερινότητα της και για το επίπεδο διαβίωσης της. Επομένως το είσοδημα πρέπει να είναι εξασφαλισμένο 100% για την μελλοντική λειτουργία και την προοπτική της οικογένειας. Δυστυχώς η στατιστική είναι αμείλικτη.

Από την ηλικία των 25 ετών που θεωρητικά ξεκινά κάποιος την παραγωγική του Ζωή, έως την συνταξιοδότησή του, το ποσοστό που χάνεται το εισόδημα είτε πρόσκαιρα για μεγάλο διάστημα είτε μόνιμα, φτάνει στο εξωφρενικό 30%.

Κάθε οικογενειάρχης οφείλει να εξετάσει τις δυνατότητες εξασφάλισης του εισοδήματος του.

Η προστασία της Υγείας της Οικογένειας  και ιδιαίτερα των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Οικονομικά και ευέλικτα προγράμματα με οικογενειακές εκπτώσεις, μπορούν να δώσουν διέξοδο σε ποιοτικές υπηρεσίες, κύριες ή συμπληρωματικές.

Σας Ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210-6800935-7 ή στο info@life-solutions.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Ενδιαφέρομαι για:

  * Τα πεδία είναι απαραίτητα να συμπληρωθούν  Συχνές Ερωτήσεις

  Ποιο είναι το ύψος της ασφάλισης Ζωής που χρειάζομαι;

  Αυτό εξαρτάται από τις δικές σας ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες. Ο αριθμός των εξαρτώμενων μελών, οι μηνιαίες και κατ’ επέκταση οι ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, η ηλικία σας σε σχέση με τα ανωτέρω, είναι βασικά κριτήρια του ύψους της προστασίας που χρειάζεσθε.

  Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος παίζει καθοριστικό ρόλο στην διερεύνηση των αναγκών μέσω συγκεκριμένης μεθοδολογίας σε μια εμπιστευτική συζήτηση για να μπορεί να κάνει τις κατάλληλες για εσάς προτάσεις.

  Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να ασφαλιστώ;

  Αν κάποιος είναι ήδη ασφαλισμένος, αναλόγως τους όρους του συμβολαίου του η κάλυψη μπορεί να συνεχίζεται ισοβίως. Αν όμως πρόκειται για έναρξη ασφάλειας, οι περισσότερες εταιρείες, έχουν όριο εισόδου τα 60 ή 65 έτη. Παρόλα αυτά, έστω και περιορισμένες, υπάρχουν δυνατότητες για μεγαλύτερες ηλικίες, με προϋποθέσεις. Σίγουρα ένας επαγγελματίας Σύμβουλος που γνωρίζει όλη την αγορά είναι απαραίτητος.

  Γιατί γίνεται αναπροσαρμογή στο ασφάλιστρο των προγραμμάτων Υγείας;

  Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση υγείας και τις παραμέτρους που επηρεάζουν το κόστος της.

  Δείτε την ενημέρωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος σχετικά με τις Αρχές Λειτουργίας, τον Καθορισμό Πρώτου Ασφαλίστρου και το Πλαίσιο Περιοδικών Αναπροσαρμογών Παροχών και Ασφαλίστρων.

  Καλύπτονται οι προυπάρχουσες ασθένειες;

  Η γρήγορη και επιφανειακή απάντηση είναι όχι. Όμως στην πράξη αντιμετωπίζεται με κάποιες προϋποθέσεις από τις περισσότερες εταιρείες. Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και ένας επαγγελματίας Σύμβουλος μπορεί να βρει λύσεις.

  Για ποιο λόγο να ασφαλιστώ;

  Για να προστατέψετε ότι έχει αξία στη ζωή σας ή αποτελεί κίνδυνο και απειλή για εσάς.

  Τι “έχει αξία” στη ζωή σας;

  1. Η υγεία σας.
  2. Η υγεία και η προστασία των ανθρώπων που αγαπάτε.
  3. Η ικανότητα που έχετε να εργάζεστε και να παράγετε εισόδημα.
  4. Η αξιοπρέπεια η δική σας και της οικογένειας σας.
  5. Η κινητή και ακίνητη περιουσία σας.
  6. Η επιχείρηση σας.
  7. Η επένδυση των χρημάτων σας.

  Τι μπορεί να αποτελεί  κίνδυνο και απειλή;

  Οι ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και να εγείρουν αξίωση αποζημίωσης από την δραστηριότητα και την συμπεριφορά την δική σας ή της οικογένειας σας με κάθε ιδιότητα που υπάρχει την κάθε στιγμή.

  Διαπιστώνω ότι χρειάζομαι ασφαλιστική κάλυψη, αλλά δεν γνωρίζω, αν μπορώ να καλύψω την δαπάνη.

  Το κόστος ενός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, προσαρμόζεται στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου. Ακόμη και αν η ανάγκη σας είναι μεγαλύτερη από την οικονομική δυνατότητα, είναι καλύτερα να καλύψετε το κομμάτι που μπορείτε, παρά να επιλέξετε να μην είστε ασφαλισμένος έως ότου θα μπορείτε να έχετε την σωστή κάλυψη. Όταν όλα στη ζωή σας είναι καλά, το μόνο που σας απασχολεί είναι το κόστος.

  Επειδή όμως συμβαίνουν αλλαγές που επηρεάζουν την ζωή σας, την υγεία σας, ή την περιουσία σας αυτό που πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί είναι το μέγεθος των οικονομικών συνεπειών από αυτή την αλλαγή. Στη Life Solutions χτίζουμε μαζί σας και σταδιακά την προστασία σας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την οικονομική σας δυνατότητα.

  Τι μου προσφέρει ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος που δεν μπορώ να βρω;

  Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το αγοράζετε για να λειτουργήσει και να σας καλύψει όταν το χρειαστείτε. Επομένως πρέπει να είναι προσαρμοσμένο και επικαιροποιημένο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες την κάθε στιγμή που θα χρειαστεί. Εκτός όμως από το σχεδιασμό και την δημιουργία του κατάλληλου για σας προϊόντος, έχετε ανάγκη από κατεύθυνση και υποστήριξη όταν συμβεί η ζημιά, κάποιος δηλαδή να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα σας.

  Αυτές οι δύο προϋποθέσεις εξασφαλίζονται από έναν επαγγελματία Ασφαλιστικό Σύμβουλο. Επειδή η ασφάλεια γίνεται για να λειτουργήσει στη ζημιά, το κόστος απουσίας Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της ύπαρξης του.