Ατομική Προστασία

Σήμερα οι διαμορφούμενες συνθήκες στις κοινωνικές παροχές, κάνουν αναγκαία την ιδιωτική ασφάλιση ως συμπληρωματική των παροχών του κοινωνικού ταμείου.

 • Δίνει διέξοδο σε ποιοτικές υπηρεσίες και σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης.
 • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση χωρίς αναμονές.
 • Παρέχει την δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσηλευτικού ιδρύματος.
 • Βοηθάει στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων και μεγάλων δαπανών υγείας.
 • Εξασφαλίζει την δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου προγράμματος, προσαρμοσμένου στις προσωπικές ανάγκες.

 

«Η Life Solutions διερευνά προσεκτικά τις συνεργασίες της με κορυφαίες Ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και αλλοδαπές για να προσφέρει, μέσω του εξειδικειμένου συμβούλου, υψηλής ποιότητας παροχές με προσιτό κόστος.»

Η εξέλιξη της Ιατρικής βοηθάει την καλύτερη αντιμετώπιση πολλών σοβαρών ασθενειών. Πέρα όμως από το σημαντικό κόστος για τη θεραπεία της, μια σοβαρή ασθένεια αλλάζει την καθημερινότητα της ζωής σε πολλά επίπεδα.

Η διαχείριση της γίνεται πιο δύσκολη λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων που δημιουργεί.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα εκταμιευθεί σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση θα βοηθήσει οικονομικά και πραγματικά την ποιότητα ζωής.

Στην παραγωγική περίοδο της ζωής σας επιδιώκετε να δημιουργήσετε περιουσιακά στοιχεία, ξεκινώντας από το σπίτι σας, το αυτοκίνητο, ή τις αποταμιεύσεις σας, τα οποία θεωρείτε πολύ σημαντικά.

Το πιο σημαντικό όμως, σε αξία αγαθό, είναι το εισόδημα σας, με το οποίο εξασφαλίζετε τα προς το ζην και επιδιώκετε όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο, ένα ξαφνικό γεγονός μίας ασθένειας ή ενός ατυχήματος μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα σας για εργασία με δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες. Αναλογιστείτε ένα εισόδημα 30.000 € το χρόνο να σταματήσει λόγω ανικανότητας για εργασία τα επόμενα π.χ. 35 έτη, το ποσό που θα λείψει είναι της τάξεως του 1.050.000 €.

«Η συζήτηση με έναν επαγγελματία Σύμβουλο θα βοηθήσει να τοποθετήσετε μαζί, τόσο το μέγεθος της ανάγκης όσο και τις υπάρχουσες λύσεις, ώστε να αποφασίσετε το καλύτερο για εσάς.»

Η άμεση ιατρική βοήθεια και η οδική βοήθεια είναι δύο αναγκαίες και κατ’ εξοχή πολυχρησιμοποιούμενες βοήθειες, απαραίτητες στον τρόπο ζωής που έχουμε.

Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο. Συμπληρώνονται από τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης και ταξιδιωτικής βοήθειας που καλύπτουν την διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η Ελλάδα κατέχει την 1η θέση σε τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη (πηγή Ε.Σ.Υ.Ε.).

Ανεξαρτήτως όμως, ποιες είναι οι αιτίες, τα ατυχήματα προκαλούν δυσάρεστες συνέπειες στην καθημερινότητα, τόσο για εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά ευέλικτα προγράμματα μεγάλων και αξιόπιστων Ασφαλιστικών Εταιρειών με τις οποίες η Life Solutions συνεργάζεται.

Σε μία εποχή που οι συνθήκες στη ζωή μας μεταβάλλονται διαρκώς και προκύπτουν νέα μέτρα και περιορισμοί, είναι περισσότερο από αναγκαίο, καθένας από εμάς να προστατεύει και να προασπίζει τα έννομα συμφέροντα του. Η Life Solutions, συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο οργανισμό Νομικής Προστασίας, με παγκόσμια εμπειρία, ώστε να προσφέρει τις νομικές παροχές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Από όποια θέση βρίσκεστε στο φάσμα της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητος ως ιδιώτης, οικογενειάρχης, οδηγός, επαγγελματίας, επιχειρηματίας, έχετε διέξοδο για ουσιαστική και έγκυρη Νομική Εκπροσώπηση δικαστικών ή εξώδικων δαπανών που απαιτούνται.

Αστική Ευθύνη έχουν εν δυνάμει όλοι, οι οποίοι μπορούν με τις πράξεις τους ή τις παραλήψεις τους, από αμέλεια, να προξενήσουν σωματικές βλάβες ή /και υλικές ζημιές σε τρίτους και υποχρεούνται να τις αποκαταστήσουν.

Οι οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου της ζημιάς δεν οριοθετούνται με σαφή τρόπο, γεγονός που κάνει την κάλυψη Αστικής Ευθύνης να συμπληρώνεται με την κάλυψη Νομικής Προστασίας για την Νομική Εκπροσώπηση.

Αστικές Ευθύνες πέραν της ατομικής και οικογενειακής, έχουμε τις επαγγελματικές ευθύνες, για κάθε επάγγελμα, (κάποιες εκ των οποίων είναι υποχρεωτικές) τις ευθύνες των επιχειρήσεων, των προϊόντων καθώς και ευθύνες κάθε ιδιότητος και συμπεριφοράς, πάντα όμως από αμέλεια και όχι από πρόθεση ή δόλο.

«Στην Life Solutions έχουμε την εμπειρία και δίνουμε αξιόπιστες λύσεις.»

Σας Ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210-6800935-7 ή στο info@life-solutions.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Ενδιαφέρομαι για:

  * Τα πεδία είναι απαραίτητα να συμπληρωθούν  Συχνές Ερωτήσεις

  Μπορώ να κάνω ασφάλιση υγείας που να λειτουργεί συμπληρωματικά στο ταμείο μου;

  Τα προγράμματα σήμερα είναι τόσα πολλά και τόσο ευέλικτα που έχουν όλες τις δυνατότητες που θα ήθελε κάποιος. Αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και θα φτιάξετε μαζί αυτό που καλύπτει τις δικές σας αποκλειστικά ανάγκες. Αυτό κάνουμε υπεύθυνα όλοι οι Σύμβουλοι στη Life Solutions.

   

  Υπάρχει ασφάλεια για πολύ σοβαρές ασθένειες και πως λειτουργεί;

  Αναλόγως της αναγκαιότητας, μπορείτε να καλύψετε  τις σοβαρές ασθένειες σε μεμονωμένο συμβόλαιο ή ως προέκταση σε ένα πρόγραμμα υγείας. Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε έχετε στη διάθεση σας ένα σημαντικό κεφάλαιο κάλυψης για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό την αποκατάσταση της υγείας σας, αλλά και την ενδεχόμενη απότομη διακοπή ή μείωση του εισοδήματος σας. Η Life Solutions διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών στο σημαντικό θέμα των σοβαρών ασθενειών.

  Γιατί γίνεται αναπροσαρμογή στο ασφάλιστρο των προγραμμάτων Υγείας;

  Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που αφορούν την ιδιωτική ασφάλιση υγείας και τις παραμέτρους που επηρεάζουν το κόστος της.

  Δείτε την ενημέρωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος σχετικά με τις Αρχές Λειτουργίας, τον Καθορισμό Πρώτου Ασφαλίστρου και το Πλαίσιο Περιοδικών Αναπροσαρμογών Παροχών και Ασφαλίστρων.

  Καλύπτονται οι προυπάρχουσες ασθένειες;

  Η γρήγορη και επιφανειακή απάντηση είναι όχι. Όμως στην πράξη αντιμετωπίζεται με κάποιες προϋποθέσεις από τις περισσότερες εταιρείες. Κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και ένας επαγγελματίας Σύμβουλος μπορεί να βρει λύσεις.

  Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να ασφαλιστώ;

  Αν κάποιος είναι ήδη ασφαλισμένος, αναλόγως τους όρους του συμβολαίου του η κάλυψη μπορεί να συνεχίζεται ισοβίως. Αν όμως πρόκειται για έναρξη ασφάλειας, οι περισσότερες εταιρείες, έχουν όριο εισόδου τα 60 ή 65 έτη. Παρόλα αυτά, έστω και περιορισμένες, υπάρχουν δυνατότητες για μεγαλύτερες ηλικίες, με προϋποθέσεις. Σίγουρα ένας επαγγελματίας Σύμβουλος που γνωρίζει όλη την αγορά είναι απαραίτητος.

   

  Αν καλύπτομαι από πρόγραμμα ομαδικής ασφάλειας της εταιρείας μου, χρειάζομαι επιπρόσθετη ασφάλιση;

  Τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης αποτελούν μια καλή διέξοδο σε πολλές περιπτώσεις της καθημερινότητας με χαμηλό κόστος. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν όριο κάλυψης, το οποίο δεν επαρκεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε αν υπάρχει δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης όταν το πρόγραμμα διακοπεί, είτε από την εταιρεία είτε λόγω αποχώρησης ή συνταξιοδότησης του ασφαλισμένου.

  Σίγουρα το ομαδικό συμβόλαιο δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα ατομικό συμβόλαιο. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και να εξασφαλίσετε πλήρη κάλυψη με χαμηλό κόστος.

  Για ποιο λόγο να ασφαλιστώ;

  Για να προστατέψετε ότι έχει αξία στη ζωή σας ή αποτελεί κίνδυνο και απειλή για εσάς.

  Τι “έχει αξία” στη ζωή σας;

  1. Η υγεία σας.
  2. Η υγεία και η προστασία των ανθρώπων που αγαπάτε.
  3. Η ικανότητα που έχετε να εργάζεστε και να παράγετε εισόδημα.
  4. Η αξιοπρέπεια η δική σας και της οικογένειας σας.
  5. Η κινητή και ακίνητη περιουσία σας.
  6. Η επιχείρηση σας.
  7. Η επένδυση των χρημάτων σας.

  Τι μπορεί να αποτελεί  κίνδυνο και απειλή;

  Οι ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και να εγείρουν αξίωση αποζημίωσης από την δραστηριότητα και την συμπεριφορά την δική σας ή της οικογένειας σας με κάθε ιδιότητα που υπάρχει την κάθε στιγμή.

  Διαπιστώνω ότι χρειάζομαι ασφαλιστική κάλυψη, αλλά δεν γνωρίζω, αν μπορώ να καλύψω την δαπάνη.

  Το κόστος ενός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, προσαρμόζεται στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου. Ακόμη και αν η ανάγκη σας είναι μεγαλύτερη από την οικονομική δυνατότητα, είναι καλύτερα να καλύψετε το κομμάτι που μπορείτε, παρά να επιλέξετε να μην είστε ασφαλισμένος έως ότου θα μπορείτε να έχετε την σωστή κάλυψη. Όταν όλα στη ζωή σας είναι καλά, το μόνο που σας απασχολεί είναι το κόστος.

  Επειδή όμως συμβαίνουν αλλαγές που επηρεάζουν την ζωή σας, την υγεία σας, ή την περιουσία σας αυτό που πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί είναι το μέγεθος των οικονομικών συνεπειών από αυτή την αλλαγή. Στη Life Solutions χτίζουμε μαζί σας και σταδιακά την προστασία σας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την οικονομική σας δυνατότητα.

  Τι μου προσφέρει ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος που δεν μπορώ να βρω;

  Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το αγοράζετε για να λειτουργήσει και να σας καλύψει όταν το χρειαστείτε. Επομένως πρέπει να είναι προσαρμοσμένο και επικαιροποιημένο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες την κάθε στιγμή που θα χρειαστεί. Εκτός όμως από το σχεδιασμό και την δημιουργία του κατάλληλου για σας προϊόντος, έχετε ανάγκη από κατεύθυνση και υποστήριξη όταν συμβεί η ζημιά, κάποιος δηλαδή να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα σας.

  Αυτές οι δύο προϋποθέσεις εξασφαλίζονται από έναν επαγγελματία Ασφαλιστικό Σύμβουλο. Επειδή η ασφάλεια γίνεται για να λειτουργήσει στη ζημιά, το κόστος απουσίας Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της ύπαρξης του.