Προστασία Περιουσίας

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιο σας, έχετε επενδύσει τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά και στεγάζει εκτός από την οικογένεια σας, τα όνειρα σας, τις προσδοκίες σας, αλλά και τις αναμνήσεις σας. Συνήθως, η απόκτηση μιας κατοικίας γίνεται με οικονομικές θυσίες μιας ζωής. Η αποκατάσταση τυχόν ζημιάς, ιδιαίτερα σήμερα, είναι έως αδύνατη.

Αξίζει να έχετε υπ’ όψη σας ότι κάθε χρόνο, έχουμε πάνω από 10.000 φωτιές σε κατοικίες και ότι βρισκόμαστε, γεωγραφικά σε μία από τις πλέον σεισμογενής περιοχές του πλανήτη. Ίσως το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο χρειάζεται την ιδιαίτερη προσοχή σας.

«Ένας σύμβουλος της Life Solutions μπορεί να σας δώσει οικονομικές και ουσιαστικές λύσεις για το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο.»

Η ασφάλεια αυτοκινήτου θεωρείται μια απλή μορφή ασφάλειας που μπορεί να αγορασθεί εύκολα από οπουδήποτε. Αν το κριτήριο που κάποιος αγοράζει ασφάλεια αυτοκινήτου είναι να λειτουργήσει ως αποδεικτικό της υποχρέωσης του απέναντι στο νόμο, θα συμφωνήσουμε.

Το κριτήριο όμως αγοράς της ασφάλειας αυτοκινήτου δεν είναι να λειτουργήσει ως αποδεικτικό στην υποχρέωση σας απέναντι στον νόμο. Αποτελεί μια πραγματική και σημαντική κάλυψη, αυτή της Αστικής Ευθύνης που έχετε εσείς προς τους τρίτους και η οποία μπορεί να φθάσει έως 1.220.000 ανά ατύχημα για υλικές ζημιές και έως 1.220.000 ανά ατύχημα και ανά άτομο για σωματικές βλάβες.

Μία τέτοιου μεγέθους οικονομική ευθύνη, στην οποία εκτίθεσθε καθημερινά, χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση, για να καλυφθείτε και να κατοχυρωθείτε και αστικά και νομικά έναντι κάθε τρίτου. Επίσης το αυτοκίνητο σας αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο που χρειάζεται και αυτό την προσοχή σας.

«Ένας επαγγελματίας σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει και να σας εξασφαλίσει.»

Το σκάφος και η θάλασσα, σας δίνουν μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Εσείς που αγαπάτε τη θάλασσα γνωρίζετε καλά, ότι ένα ταξίδι γίνεται απόλαυση όταν συνοδεύεται από αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Την σιγουριά που προέρχεται από την άρτια οργάνωση ενός ταξιδιού, την γνωρίζετε καλά εσείς.

Την ασφάλεια που προέρχεται από απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο εσάς και το σκάφος σας την γνωρίζουμε καλά εμείς.

«Η Life Solutions είναι σε θέση να σταθεί δίπλα σας υπεύθυνα, αναλαμβάνοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα σας από οποιοδήποτε απρόοπτο γεγονός και για όλα τα είδη σκαφών αναψυχής (yacht, speedboat, sailboat).»

Σας Ενδιαφέρει;

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 210-6800935-7 ή στο info@life-solutions.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας σύμβουλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Ενδιαφέρομαι για:

  * Τα πεδία είναι απαραίτητα να συμπληρωθούν


  Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είναι Φιλικός Διακανονισμός;

  Ο φιλικός διακανονισμός είναι μια πολύ σημαντική καινοτομία στις αποζημιώσεις αυτοκινήτων. Εφαρμόζεται από το 2000 και αποτελεί έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο αποζημίωσης του αναίτιου οδηγού από την ασφαλιστική του εταιρεία.

  Βασικές προϋποθέσεις για την ισχύ του φιλικού διακανονισμού είναι η εμπλοκή δύο μόνο οχημάτων και η συμμετοχή της ασφαλιστικής και των δύο στο σύστημα του φιλικού διακανονισμού.

  Διαπιστώνω ότι χρειάζομαι ασφαλιστική κάλυψη, αλλά δεν γνωρίζω, αν μπορώ να καλύψω την δαπάνη!

  Το κόστος ενός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, προσαρμόζεται στις οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου. Ακόμη και αν η ανάγκη σας είναι μεγαλύτερη από την οικονομική δυνατότητα, είναι καλύτερα να καλύψετε το κομμάτι που μπορείτε, παρά να επιλέξετε να μην είστε ασφαλισμένος έως ότου θα μπορείτε να έχετε την σωστή κάλυψη. Όταν όλα στη ζωή σας είναι καλά, το μόνο που σας απασχολεί είναι το κόστος.

  Επειδή όμως συμβαίνουν αλλαγές που επηρεάζουν την ζωή σας, την υγεία σας, ή την περιουσία σας αυτό που πρέπει πραγματικά να σας απασχολεί είναι το μέγεθος των οικονομικών συνεπειών από αυτή την αλλαγή. Στη Life Solutions χτίζουμε μαζί σας και σταδιακά την προστασία σας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την οικονομική σας δυνατότητα.

  Για ποιο λόγο να ασφαλιστώ;

  Για να προστατέψετε ότι έχει αξία στη ζωή σας ή αποτελεί κίνδυνο και απειλή για εσάς.

  Τι “έχει αξία” στη ζωή σας;

  1. Η υγεία σας.
  2. Η υγεία και η προστασία των ανθρώπων που αγαπάτε.
  3. Η ικανότητα που έχετε να εργάζεστε και να παράγετε εισόδημα.
  4. Η αξιοπρέπεια η δική σας και της οικογένειας σας.
  5. Η κινητή και ακίνητη περιουσία σας.
  6. Η επιχείρηση σας.
  7. Η επένδυση των χρημάτων σας.

  Τι μπορεί να αποτελεί  κίνδυνο και απειλή;

  Οι ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και να εγείρουν αξίωση αποζημίωσης από την δραστηριότητα και την συμπεριφορά την δική σας ή της οικογένειας σας με κάθε ιδιότητα που υπάρχει την κάθε στιγμή.

  Τι μου προσφέρει ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος που δεν μπορώ να βρω;

  Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα το αγοράζετε για να λειτουργήσει και να σας καλύψει όταν το χρειαστείτε. Επομένως πρέπει να είναι προσαρμοσμένο και επικαιροποιημένο για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες την κάθε στιγμή που θα χρειαστεί. Εκτός όμως από το σχεδιασμό και την δημιουργία του κατάλληλου για σας προϊόντος, έχετε ανάγκη από κατεύθυνση και υποστήριξη όταν συμβεί η ζημιά, κάποιος δηλαδή να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα σας.

  Αυτές οι δύο προϋποθέσεις εξασφαλίζονται από έναν επαγγελματία Ασφαλιστικό Σύμβουλο. Επειδή η ασφάλεια γίνεται για να λειτουργήσει στη ζημιά, το κόστος απουσίας Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της ύπαρξης του.