Νίκος Τσουγιάννης

Financial Planner

O Νίκος Τσουγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο από το 2015 συμμετέχοντας στο δυναμικό της Life Solutions.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού προγράμματος Management του Brunel University (UK).

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2007, όταν δημιούργησε το πρώτο του διαφημιστικό γραφείο, ενώ έναν χρόνο αργότερα δημιούργησε και δεύτερη εταιρεία με αντικείμενο τις διαφημιστικές υπηρεσίες.

Από το 2015 και ενώ οι διαφημιστικές δραστηριότητές του βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη,  αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί παράλληλα και στον ασφαλιστικό κλάδο.

Στην πορεία των ετών, ειδικεύτηκε στην μεθοδολογία ανάλυσης ασφαλιστικών αναγκών (Financial Planning) και κατέχοντας πιστοποίηση της ΤτΕ για σύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις, αντιμετωπίζει τις ανάγκες των πελατών σχεδιάζοντας και προτείνοντας τις κατάλληλες ασφαλιστικές και χρηματοασφαλιστικές λύσεις.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται συνεχώς και να ενημερώνεται με στόχο, πάντα, το όφελος του πελάτη.

H βαθιά γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία που απέκτησε αυτά τα χρόνια, κατατάσσουν τον Νίκο Τσουγιάννη στην επίλεκτη ομάδα της Life Solutions.