Σταύρος Σταυρόπουλος

Managing Director

Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Mentoring – Coaching

Ο Σταύρος Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Coca Cola export ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου συσκευασίας.

Παράλληλα, το 1987 μέσω της Interamerican, ασχολήθηκε ως part time ασφαλιστικός σύμβουλος.

Ένα χρόνο μετά τον κέρδισε ο ασφαλιστικός χώρος, όπου εργάσθηκε full time έως το 1991. Η επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε τον καταξίωσε στη διάκριση ποιοτικής εργασίας IQA (International Quality Award) της LIMRA.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο management ως unit manager, όπου μετά 3 έτη επιτυχούς πορείας προήχθη σε Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Από το 1995 έως το 2010 το υποκατάστημα που συντόνιζε, γνώρισε σημαντική ανάπτυξη στην Interamerican, όπου κέρδισε, πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στην παραγωγή Ζωής και Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Ιδιαίτερη διάκριση αποτέλεσε η βράβευση στην Αμερική, Management Award της GAMA International, για ποιοτική εργασία και αύξηση παραγωγικότητας.

Το Νοέμβριο του 2010 ιδρύθηκε η “Life Solutions”, εταιρεία ανεξάρτητης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που μαζί με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του έχουν χαράξει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο ελεύθερο δίκτυο, στη φιλοσοφία του Financial Planning.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα “Quality Ιnsurance Μanagement” από το Middlesex University.

Έχει παρακολουθήσει πάμπολα σεμινάρια management και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού της LIMRA.

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών L.U.T.C.F (Life Underwriting Training Council Fellow) και είναι μέλος της GAMA Hellas.

Τον Δεκέμβριο του 2017 εξελέγη ταμίας του ΠΣΣΑΣ, τον Δεκέμβριο του 2019 αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και πλέον μέλος του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ (πρώην ΠΣΣΑΣ).