Κώστας Σταυρόπουλος

Operation & Training Manager

Financial Planner

O Κώστας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία στο πανεπιστήμιο της Λάρισας, πραγματοποιώντας το παιδικό του όνειρο.

Αμέσως μετά το πτυχίο του τον κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς λόγω του πατέρα του Σταύρου Σταυρόπουλου, ήταν εξοικειωμένος με τον χώρο από παιδί. Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος και συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων, και κατέχει την πιστοποίηση της ΤτΕ για σύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις.

Βρίσκεται στην Life Solutions από το 2013, όπου ξεκίνησε και συνεχίζει έως και σήμερα ως Financial Planner.

Μετά από αρκετά σεμινάρια, πιστοποιήσεις και συνεχιζόμενη εμπειρία με πελάτες, συμμετέχει στην διαδικασία εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών συμβούλων, μέσω της διαδικασίας Financial Planning, και υποστηρίζει μαζί τους τα πρώτα τους ραντεβού.

Έχοντας άριστες γνώσεις H/Y συντονίζει και εποπτεύει την λειτουργία των μηχανογραφικών συστημάτων, των εφαρμογών, των social media και του site της εταιρείας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Management & Business Administration (MBA) από το Hellenic American University (HAU).

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων μέσω του ΕΙΑΣ και είναι κάτοχος της πανευρωπαϊκής πιστοποίησης European Insurance Intermediary (EII) – SQF 3 από τον Efficert (European Financial Certification Organisation) με κωδικό πιστοποίησης 1803001000050.

Είναι μέλος του Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και του ΠΣΣΑΣ.