Κώστας Σταυρόπουλος

O Κώστας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία στο πανεπιστήμιο της Λάρισας, πραγματοποιώντας το παιδικό του όνειρο.

Αμέσως μετά το πτυχίο του τον κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς λόγω του πατέρα του Σταύρου Σταυρόπουλου, ήταν εξοικειωμένος με τον χώρο από παιδί. Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος και συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων, και κατέχει την πιστοποίηση Δ΄ για σύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις.

Βρίσκεται στην Life Solutions από το 2013, όπου ταυτόχρονα έκανε και το μεταπτυχιακό του πάνω στο Management & Business Administration (MBA) στο Hellenic American University (HAU). Έχοντας γνώσεις H/Y διαχειρίζεται και παρακολουθεί στατιστικά στοιχεία, τα social media και το site της εταιρείας.

Σήμερα, μετά από αρκετά σεμινάρια και πιστοποιήσεις συμμετέχει στην διαδικασία εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών συμβούλων, μέσω της διαδικασίας financial planning, και υποστηρίζει μαζί τους τα πρώτα τους ραντεβού, αυξάνοντας έτσι και τις δικές του εμπειρίες.

Είναι μέλος του Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και του ΠΣΣΑΣ.