Κώστας Σταυρόπουλος

Operation & Training Manager

Financial Planner

O Κώστας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 και σπούδασε Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία στο πανεπιστήμιο της Λάρισας, πραγματοποιώντας το παιδικό του όνειρο.

Αμέσως μετά το πτυχίο του τον κέρδισε ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς λόγω του πατέρα του Σταύρου Σταυρόπουλου, ήταν εξοικειωμένος με τον χώρο από παιδί. Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός πράκτορας και συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων, κατέχει την πιστοποίηση της ΤτΕ για σύνθετα ασφαλιστικά προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις και την πιστοποίηση Ε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την διάθεση μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων.

Βρίσκεται στην Life Solutions από το 2013, όπου ξεκίνησε και συνεχίζει έως και σήμερα ως Financial Planner.

Μετά από αρκετά σεμινάρια, πιστοποιήσεις και συνεχιζόμενη εμπειρία με πελάτες, συμμετέχει στην διαδικασία εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών πρακτόρων, μέσω της διαδικασίας Financial Planning, και υποστηρίζει μαζί τους τα πρώτα τους ραντεβού.

Έχοντας άριστες γνώσεις H/Y συντονίζει και εποπτεύει την λειτουργία των μηχανογραφικών συστημάτων, των εφαρμογών, των social media και του site της εταιρείας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Master of Business Administration (MBA)” από το Hellenic American University (HAU).

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης “Financial Analyst” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων (Diploma in Sales Management and Sales Force Management) μέσω του ΕΙΑΣ σε συνεργασία με την ΕΣΑΠΕ και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων μέσω του ΕΙΑΣ και είναι κάτοχος των πανευρωπαϊκών πιστοποιήσεων European Insurance Intermediary (EII) – SQF 3 με κωδικό πιστοποίησης 1803001000050 και European Certified Financial Adviser – SQF 4 με κωδικό πιστοποίησης 2003001000018, από τον Eficert (European Financial Certification Organisation).

Είναι μέλος του Hellenic Financial Planners Association (HFPA), της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και της GAMA Global Hellas.