Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

sinergates life solutions

Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

Οι κ.κ. Αικατερίνη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Εμμανουηλίδου, Σταύρος Νικολαΐδης και Νίκος Τσουγιάννης μιλούν στην «Α.Α.» για την πολύχρονη συνεργασία τους με τη Life Solutions και τον κ. Σταύρο Σταυρόπουλο. Οι τέσσερις συνεργάτες ξεχωρίζουν ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Εταιρείας τη συνεχή εκπαίδευση και το ουσιαστικό coaching, τα υψηλά standards ποιότητας και παραγωγικότητας, την οργάνωση, την καθημερινή υποστήριξη και τις ψηφιακές επιλογές που προσφέρει. Όλα αυτά βοηθούν τους ίδιους να νιώθουν σιγουριά και να έχουν μία καλύτερη επαγγελματική προοπτική, ενώ παράλληλα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες τους και βελτιώνουν το επίπεδο της ζωής τους.

 

Αικατερίνη Αναστασοπούλου: Στη Life Solutions νιώθουμε ασφαλείς, αυξάνοντας τα εισοδήματά μας

Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

Συνεργάζομαι με τη Life Solutions από την ίδρυσή της, το 2010, έχοντας ήδη διαγράψει μια πορεία στην ασφαλιστική αγορά, συνεργαζόμενη με τον κ. Σταύρο Σταυρόπουλο στο υποκατάστημα της Interamerican. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, ασχολήθηκα με τις ασφαλίσεις ζωής και υγείας, κατά κύριο λόγο, ενώ παράλληλα, εξειδικεύτηκα στις ασφαλίσεις τεχνικών έργων, αστικών ευθυνών και τις καλύψεις μεγάλων κινδύνων στον κλάδο πυρός.

Με τη διακοπή της αποκλειστικής συνεργασίας με την Interamerican και ως μέλος πλέον του ελεύθερου δικτύου, επέλεξα να συνεχίσω συνεργαζόμενη με τον κ. Σταυρόπουλο και τη Life Solutions, γιατί κατ’ αρχάς γνώριζα τους ανθρώπους του γραφείου και, επιπλέον, πάντα η συνεργασία και η επικοινωνία μας ήταν εξαιρετική.

Στο διάστημα αυτό έχω διαπιστώσει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει για τη δημιουργία μίας πολύ καλά οργανωμένης εταιρείας, η οποία μας παρέχει καθημερινή υποστήριξη στη διαχείριση των θεμάτων μας, συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και τον ρόλο τον δικό μας μέσα σε αυτή, καθώς επίσης εκπαίδευση και coaching.

Όλη αυτή η δουλειά που γίνεται, από μέρους της Life Solutions, βοήθησε ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι, να υποστηρίζουμε άμεσα τους πελάτες μας και να νιώθουμε ασφαλείς, αυξάνοντας τα εισοδήματά μας.

Ειρήνη Εμμανουηλίδου: Δημιουργούμε διαχρονικό όφελος για τους πελάτες μας

Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

Ξεκίνησα το 1993 στο υποκατάστημα του κ. Στ. Σταυρόπουλου στην Interamerican, έως το 2010 που δημιουργήθηκε η Life Solutions. Την επέλεξα αμέσως, όπως και όλοι οι συνεργάτες, με κριτήριο την προηγούμενη εξαιρετική συνεργασία και την επαγγελματική προοπτική μας. Σήμερα, έχω επιβεβαιωθεί 100%, γιατί τα οφέλη που έχουμε αποκομίσει, τόσο εγώ όσο και οι πελάτες μου, είναι τεράστια και διαχρονικά.

Ειδικεύομαι, κυρίως, στις ασφαλίσεις Ζωής και τις Επενδύσεις και η οπτική μου στη διαχείριση του πελάτη είναι ολιστική. Δηλαδή, δεν πουλάω προϊόντα, αλλά δημιουργώ διαχρονικό όφελος για κάθε πελάτη μου, που είναι άλλωστε και η εταιρική μας φιλοσοφία.

Είμαι financial advisor, που σημαίνει ότι σχεδιάζω και παρακολουθώ από οικονομική σκοπιά την πορεία των επιδιώξεων του πελάτη, με στόχο το μέγιστο οικονομικό του όφελος. Μέσω μιας απλής και εύχρηστης εφαρμογής, που έχουμε στη διάθεσή μας την τελευταία τριετία, επανεξετάζουμε και επικαιροποιούμε, σε προγραμματισμένη ετήσια συνάντηση, τους στόχους και τις επιδιώξεις των πελατών μας.

Εν κατακλείδι, μπορώ να πω ότι έχω δημιουργήσει πελάτες υψηλού οικονομικού επιπέδου, πολύ ικανοποιημένους από τη συνεργασία και τα αποτελέσματά τους, χωρίς άγχος, με μεγαλύτερο εισόδημα.

Σταύρος Νικολαΐδης: Με τη Life Solutions διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

Η σταδιοδρομία μου ξεκίνησε το 1992, από την Interamerican, και εξελίχθηκε, από το 2010 και μετά, με τη Life Solutions, όπου απέκτησα εξειδίκευση στο financial planning. Μέσω αυτού κάνουμε διερεύνηση των αναγκών του πελάτη και χρηματοοικονομικό σχεδιασμό για την επίτευξη των στόχων του, προτείνοντάς του τις καλύτερες ασφαλιστικές και χρηματοοικονομικές λύσεις.

Η συνεργασία με τη Life Solutions ήταν η συνέχεια της καριέρας μου μετά την Interamerican και η εξέλιξή μου συνεχίζεται με διαρκή εκπαίδευση και ουσιαστικό coaching, που θεωρώ ότι είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Life Solutions. Οι πιστοποιήσεις U/L και Α/Κ που διαθέτουμε, τα υψηλά standards ποιότητας και παραγωγικότητας που έχει η εταιρεία, η οργάνωση και η υποστήριξη της καθημερινής μας δραστηριότητας, σε εναρμόνιση με την IDD, και η συνεχής και συστηματική πληροφόρησή μας για όλα τα σημαντικά μας δημιουργούν επαγγελματική προοπτική και σιγουριά.

Μέσα από τις καινοτόμες εφαρμογές της Life Solutions, τη συνεχή εκπαίδευση και την εξέλιξη τη δική μου, αποκομίζει οφέλη και ο πελάτης, καθώς συνεργάζεται με έναν επαγγελματία σύμβουλο που θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει τους μελλοντικούς του στόχους και να αλλάξει τη ζωή του στο επίπεδο που επιθυμεί, όπως είναι και το εταιρικό μας σλόγκαν.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα νομίζω ότι είναι η ετοιμότητά μας να διεκδικήσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο και απαιτητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε.

Νίκος Τσουγιάννης: Η συνεργασία με τη Life Solutions έχει αποφέρει μόνο οφέλη

Σε τι ξεχωρίζει η Life Solutions; Απαντούν 4 συνεργάτες της

Η ουσιαστική ενασχόλησή μου με τον ασφαλιστικό κλάδο και η συνεργασία με τη Life Solutions ταυτίζονται απολύτως, με αφετηρία το 2013. Σε αυτά τα 9 χρόνια, ο τρόπος που προσέγγισα το επάγγελμά μας έχει εξελιχθεί και προσαρμοστεί με βάση τις συνολικές μεταβολές που πραγματοποιούνται στον κλάδο –αλλά και στις ζωές μας– και σύμφωνα με τον ολιστικό τρόπο που προσεγγίζει την πραγματικότητα η Life Solutions.

Η σταδιακή εξειδίκευση στα προγράμματα Unit Linked καθώς και στα Αμοιβαία Κεφάλαια, συνοδευόμενη από τις ανάλογες πιστοποιήσεις –της Τράπεζας της Ελλάδος από την αρχή και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προσφάτως–, είναι ενδεικτικά της κατεύθυνσης που οραματίζεται η Life Solutions για τους συνεργάτες της. Και όταν αυτό ταυτίζεται με τις προσωπικές επιθυμίες ενός επαγγελματία για την εξέλιξή του, τότε ο συνδυασμός δεν μπορεί παρά να είναι ιδανικός.

Η συνεργασία με τη Life Solutions έχει αποφέρει μόνο οφέλη και αυτό είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί και θα μεγιστοποιηθεί στο μέλλον. Το εξαιρετικά οργανωμένο back office, η ψηφιακή υποστήριξη και οι τεχνολογικές επιλογές, που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να κάνουμε τη δουλειά μας πιο οργανωμένα, άμεσα και σύγχρονα.

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση εξασφαλίζει την αδιάλειπτη επικαιροποίηση των επαγγελματικών μας εφοδίων. Σπουδαιότερη όλων, όμως, είναι η αυστηρή τήρηση της φιλοσοφίας της Life Solutions, που δεν είναι άλλη από το να διακρίνει ευκαιρίες και τις διεξόδους που θα προσδώσουν μελλοντικά οφέλη, τόσο στους συνεργάτες όσο και στους πελάτες μας.

Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τους πελάτες μας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους είναι αυτό που οδηγεί σε μία, πέρα από τα συνηθισμένα, εμπειρία τόσο τους ίδιους (τους πελάτες) όσο και τους συνεργάτες της Life Solutions.

 

Πηγή: aagora.gr