Ώρα Ασφάλισης: Νέες καινοτομίες για τους ασφαλισμένους του κλάδου αυτοκινήτου ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς

Ώρα Ασφάλισης: Νέες καινοτομίες για τους ασφαλισμένους του κλάδου αυτοκινήτου ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς

Δυο νέες καινοτομίες θα προσφέρει η ασφαλιστική αγορά στους ασφαλισμένους του κλάδου αυτοκινήτου όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» ο πρόεδρος της Επιτροπής του Κλάδου Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Δημήτρης Ζορμπάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν με την βοήθεια το διαδικτύου να εισέρχονται στα αρχεία του Κέντρου Πληροφοριών και με την βοήθεια ενός κωδικού να διαπιστώνουν οι ίδιοι εάν το αυτοκίνητο τους είναι ασφαλισμένο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ζορμπάς στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ασφαλισμένοι να έχουν καταβάλει τα ασφάλιστρα τους αλλά το αυτοκίνητο να μην ασφαλίστηκε ποτέ…

Η δεύτερη καινοτομία προέρχεται από το Σύστημα Άμεσης Αποζημίωσης (ΣΑΠ) ή Φιλικού Διακανονισμού» όπως είναι πιο γνωστό, στο οποίο επίσης επικεφαλής είναι ο κ. Ζορμπάς.

Σύντομα λοιπόν οι ασφαλισμένοι που ενεπλάκησαν σε τροχαίο θα μπορούν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου να κάνουν την δήλωση φιλικού διακανονισμού άμεσα και επιτόπου γλυτώνοντας χρόνο.

Δείτε εδώ την εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης», που προβλήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, με καλεσμένο τον κ. Δημήτρη Ζορμπά, πρόεδρο της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού και του Επικουρικού Κεφαλαίου και γενικό διευθυντή της «Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής».

Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα τηςδημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συντονιστείτε με την«Ώρα Ασφάλισης»:

  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.

Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του«Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.